Intake gesprek

Om de avond zo perfect mogelijk te laten verlopen, bespreken we de muziek van tevoren met u. Wat wilt u wel en vooral wat wilt u juist niet. Geen feest is hetzelfde. Vandaar dat wij u vele mogelijkheden bieden op het gebied van licht en geluid. Want úw avond moet natuurlijk de door u gewenste uitstraling hebben.

Regio Utrecht

In de regio Utrecht kunnen wij u, binnen een straal van 30km, gratis transport aanbieden.

Referenties

Smile Licht en Geluid Utrecht heeft jarenlange ervaring op het gebied van de audiovisuele invulling van uw feest. We hebben een ervaren en volwassen team van professionals die weten hoe zij uw feestavond tot een geweldige avond kunnen maken. Smile heeft natuurlijk ook de beschikking over professionele apparatuur. DJ en geluidsapparatuur maar ook bijvoorbeeld Plasma en LED schermen of beamers.

Marina Renes

Waar: Schenkerij de Beurs, Geldermalsen
Wat: Huwelijks jubileum

“De DJ booth was in de kleuren en materialen gelijk aan het interieur van de locatie. Of dit toeval was, denk ik niet. Ik denk dat Rudi van tevoren hier goed naar heeft gekeken. Verlichting en geluid waren top! Rudi voelde prima aan, welke muziek op welk moment. De apparatuur stond ruim op tijd klaar. Er was prettige communicatie – snelle offerte na één telefoontje. Prima. Het publiek kreeg waar ze om vroegen, verzoekjes werden gedraaid. Ook communicatie met mensen van de locatie was uitstekend!
In een woord perfect!”

Fijne dag en groet,

Marina Renes

Erik en Wendy

Waar: ‘t Wapen van Haarzuylen
Wat: Huwelijksfeest

“We hebben onlangs ons huwelijksfeest gevierd in ‘t Wapen van Haarzuylen en mede dankzij de professionele drive-in show van Rudi Lauf (Smile Licht en Geluid Utrecht) werd het een ontspannen en mooie feestavond.

Vooraf hebben we een duidelijke offerte ontvangen en daarna bij Smile Licht en Geluid in Maarssen onze wensen besproken. Vervolgens per e-mail onze muziek voorkeuren doorgegeven.
De drive-in show bestond uit een strak steigerhouten DJ meubel met zeer professionele apparatuur en verlichting. De paarse grondlampen die de witte authentieke muren mooi kleurden, was geheel op eigen initiatief.

De hele avond is mede dankzij Rudi soepel verlopen en hij voelde de dansvloer en muzieksmaak goed aan.

Ook tijdens de avond hield hij contact met ons en de gasten en werden er verzoeknummers gedraaid.

De geluidskwaliteit was top en meerdere mensen merkten op dat ze de muziek/DJ goed vonden draaien en hebben hem z’n kaartje gevraagd.

Rudi heeft niet op de klok gekeken, het liep zelfs iets uit.

Door dit alles vinden wij de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend en zouden hem zonder twijfel aanraden bij onze vrienden en familie!

Erik en Wendy uit Vleuten.”


Amy en Zoli Wijk

Waar: Theehuis ‘t Hooge Erf, Hooghe Vuursche
Wat: Huwelijksfeest

“Thank you for the outstanding show and the service you provided. The venue we picked was not a huge one but enough for 60-70 people. As Rudi know the place he adjusted both the sound and the lights to the size and this resulted in perfection. It was a real party feeling just as we wanted to. And the sound was perfect. Not too loud and also not too low. You could not hear the dance steps but you could also say a few words to the others if you wanted to. We also used the mic and it worked perfectly. I mean it, it was better than some of the concerts I have been to.

We had our preferred list which we shared beforehand and it worked out perfectly. There were only 3 songs that we asked to skip which always instantly happened. It was perfect, everyone enjoyed it.

Everything was set by the time we arrived. Even with the English language it was perfect. It went smooth. No problem at all. These guys are big fun.

On one hand I looked into several option before I choose Rudi. On the other hand he was recommended to us by our friend who owns the venue. I was a little bit afraid but eventually I was wrong. Best party of our life, best fun ever. We are 100% satisfied. And I think the cost for this including the equipment is affordable and reasonable.

Thank you for everything Rudi! You did a perfect job!

Zoltan en Amy”


Amadeus Lyceum 

Waar: Amadeus Lyceum, Utrecht
Wat: Eindgala (Drive-in Show)

“Een hele goede deal, veel apparatuur en een goede show voor een mooie prijs. Alles was netjes op tijd klaar en weer snel afgebouwd. Muziek was top! Veel goede reacties gehoord vanuit de gasten. Een geslaagde avond.

Groetjes Tom, Event-team, Amadeus Lyceum”


Monica en Sandra

Waar: Reinaerde, Den Dolder
Wat: Huwelijksfeest

“Wij hebben het als zeer fijn ervaren. De communicatie was goed. Snelle reacties op vragen. Geluisterd naar de keuze wens van de muziek. De drive in show op zich maakt door de uitstraling van de spullen en het licht de zaal helemaal sfeervol en daardoor af. Dus zeker een aanrader. Ja, wij vonden het zeer geslaagd. Nogmaals dank.

Groetjes Monica en Sandra”


Joke en Willem Ruwen-Stuursma

Waar: Level Eleven, Amsterdam
Wat: Drive-in Show, dansmuziek, stijldans, top 40

“De Drive-in Show op onze bruiloft was een succes. De communicatie vooraf verliep allemaal soepel. We kozen voor de Drive-in Show omdat deze goedkoper was dan de DJ waar de locatie mee aan kwam zetten en daar hebben we geen spijt van gehad. Alles was er op tijd en volgens mij verliep de opbouw prima. Het plafond bleek wat lager dan verwacht, maar uiteindelijk stond de set toch goed en mooi. DJ Ferry kwam nog even checken of het okee was dat hij het zwarte doek dat normaal achter hem hangt weg zou laten, vanwege het uitzicht uit het raam achter de set. Dit had hij wat mij betreft niet hoeven vragen. Één nummer voor een stukje wilde niet direct starten (het bleek een video in plaats van geluidsfragment), maar dat heeft DJ Ferry vrij snel opgelost.
Wij zijn erg tevreden over de muziek. Wij hebben zelf wat stijldansmuziek aangeleverd aangezien Ferry (of de Drive-in Show) dit niet in de collectie had. De balans tussen stijldansmuziek en andere feestmuziek was goed en de dansers hadden al snel hun eigen hoekje gevonden. Van te voren hadden we een lijstje met wat nummers doorgegeven om aan te geven van wat voor muziek wij houden en dat is helemaal goed gekomen. Ik heb alleen maar leuke muziek gehoord en een aantal keer vielen de mooie overgangen van het ene naar het andere nummer op. Ferry heeft de muziek erg goed aan elkaar gemixt. Ook ontzettend leuk ook was dat Ferry op het moment dat een bepaald stukje wat lang duurde even een leuk ondersteunend muziekje aanzette. Dat maakte het even helemaal af en voor het publiek wat prettiger.

Ik was erg blij met de muziekkeuze van Ferry en ik heb nog 1 keer tijdens de avond ook even gezegd dat ik een bepaalde overgang tussen nummers echt heel goed gedaan vond. Kortom, weer een tevreden klant erbij.

Met vriendelijke groet,
Joke en Willem”


Huwelijk Cor-Jan & Marije

Waar: Domtoren, Utrecht
Wat: Drive-in Show, dansmuziek, nederlandstalig, top 40

“Wij hebben afgelopen vrijdag een top huwelijksfeest gehad in de Domtoren. Niet in de laatste plaats ook dankzij de inzet van jou John. We kregen van meerdere mensen ook terug dat het een geslaagd feest was met leuke muziek en een goede sfeer. Ook leuk om het filmpje dat je hebt gemaakt tijdens het feest terug te zien.

Hartelijke groet,
Cor-Jan”


Huwelijk Ron en Rebecca van Mameren

Waar: Kloosterhoeve, Harmelen
Wat: Drive-in Show, dansmuziek, nederlandstalig, top 40, top 2000

“Hoi dj’s,

Wat hebben wij een top avond gehad!! Wij hebben zulke leuke reacties gehad van iedereen. Was mede dankzij jullie een onvergetelijk feest! Super super bedankt!!

Groetjes, familie van Mameren”


50e verjaardag van Vincent Daamen

Waar: Het Vechthuis, Utrecht
Wat: Drive-in Show, dansmuziek, nederlandstalig, top 40, top 2000
Bijzonderheden: Een zanger en een zangeres hebben op de geluidsset ‘ingeprikt’

“Graag wil ik je nog bedanken voor jullie bijdrage aan het geweldig feest op 28 mei j.l. Het was een en al top! De meeste reacties waren “Het was een ouderwets feest, wat er helaas bijna niet meer is”. Jullie draaiden super (ook naar wensen), verlichting en uitstraling was Top en mijn dank voor de samenwerkingen met Dave en met Claudia. Misschien tot weer eens op een feestje voor mijn werk. Daar houd ik jullie zeker ook voor aanbevolen.

Met vriendelijke groet,
Vincent”


Bureau AudCom voor FENAC en Siméa

Waar: De Werelt, Lunteren
Wat: Drive-in Show, dansmuziek

“Ook dit jaar mochten onze deelnemers van het Siméacongres op 14 en 15 april in congrescentrum De Werelt in Lunteren wederom genieten van de drive-in-show van Smile Licht en Geluid Utrecht.

De muziek wordt aangepast aan de smaak van het publiek en verzoeknummers worden zoveel mogelijk ingewilligd. De lichtshow zag er gelikt uit; er is geen moment geweest dat er niemand op de vloer was. Het was jammer dat het einde in zicht kwam, want het was ontzettend gezellig. Een welkome ontspanning na een inspirerende congresdag.
Deze drive-in-show is een aanrader voor feesten en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten c.q. congressen. De communicatie vooraf en tijdens de show met DJ Rudi hebben wij als prettig ervaren en de prijs/kwaliteit is prima in verhouding.

Hartelijke groet en dank voor je leuke show!

Marianne Verdaas-de Kuijer
Bureau AudCom”


Monuta

Waar: Boerderij Mereveld, Utrecht
Wat: Drive-in Show tbv achtergrondmuziek

“Op donderdag 5 november heeft Smile de achtergrondmuziek verzorgd bij het Monuta Charity Fund. Eerder dit jaar hadden wij hen ingehuurd voor een event en dat was zo goed bevallen dat wij ze nog een keer hebben gevraagd. Voorafgaand aan het event zijn de bijzonderheden doorgesproken en schriftelijk vastgelegd. Voor een groep van ca 125 werd er goede achtergrondmuziek gedraaid. De opstelling van de apparatuur was ruim op tijd geplaatst voordat de eerste gasten kwamen. Ook het licht was prima voor elkaar. Wij kunnen Smile van harte aanbevelen om in te huren bij een bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Masja Vaessen
Monuta”


Moniek en Peter van der Wulp

Waar: Boerderij Mereveld, Utrecht
Wat: Drive-in Show, Huwelijk

“Bedankt voor je inzet van afgelopen vrijdag. Mede door jou was het een top feest. We hebben heerlijk gedanst!! Super bruiloft!!

Groetjes,
Moniek en Peter van der Wulp”


Daniël Heijsman

Waar: ‘t Veenhuis, Nieuwegein
Wat: Drive-in Show

“Bedankt voor je inzet van afgelopen vrijdag. Mede door jou was het een top feest. We hebben heerlijk gedanst!! Super bruiloft!!

Groetjes,
Moniek en Peter van der Wulp”


Johan en Marleen Faber

Waar: Theehuis ‘t Hooge Erf, Lage Vuursche
Wat: Verjaardagsfeest, 50 jaar. Drive-in Show
Muziek: 90s tot 00 en later op de avond meer dance Armin van Buuren, David Guetta, Afro Jack, Martin Garrix, etc..

“We hebben een Super avond gehad!
De communicatie vooraf en tijdens de avond was goed. Op de avond zelf stond alles op tijd klaar. Het zag er allemaal mooi uit! De verlichting en het geluid was helemaal goed. Dus een heel tevreden klant.Tot de volgende keer!

Groet, Marleen”


UMC Utrecht

Waar: Restaurant ‘Vroeg’ in Bunnik
Wat: Personeelsfeest UMC afdeling V&G (drive in show)

“De drive in show zag er prima uit en het geluid was goed en prettig in de oren. De muziekkeuze was goed, tijdens het eten rustige muziek en losgaan toen het kon! De apparatuur stond ruim op tijd klaar en de communicatie voorafgaand aan het feest verliep helder en snel.
Tijdens het feest hielden jullie je op de achtergrond waar nodig en tijdens de dansuurtjes konden we lekker los. Er was zelf ruimte om wat langer door te gaan en daar konden we zelf nog inspraak op hebben. Fijn!

Juiste leveren de diensten voor een prima prijs. Wij waren uiteindelijk met niet zoveel mensen aan het dansen (lag niet aan jullie dat er zoveel mensen op tijd weg gingen), de verlichting was daar meer dan toereikend voor. Ik kan me voorstellen dat als er echt 200 man op de vloer staan dat het wellicht leuker zou zijn iets meer verlichting nog te hebben.
In ieder geval nog bedankt voor de leuke avond! Leuk jullie weer eens zo op een feestje te zien!

Met vriendelijke groet,
Chantal van Meggelen
UMC”


Surprise Acts

Waar: Kasteel ‘de Berckt’ te Baarlo
Wat: Bedrijfsfeest Zylab (drive in show)

“Ik heb Rudi en zijn drive-in show al een paar keer als DJ ingezet. Dat is fijn werken. De laatste keer had de crew meer spullen mee, dan we hadden afgesproken. Top! Rudi krijgt een dansvloer in no time gevuld met een goed gevoel voor timing en opbouw. Achter de schermen is hij een rustig en bescheiden persoon. Zijn Drive in Show, het tegenovergestelde!

Met vriendelijke groet,
Raoul Beeldsnijder
Surprise Acts BV”


Middin

Waar: Rijswijk
Wat: Jaarlijkse Lions playback feest

“Al jarenlang verzorgt Smile de muziek en presentatie van de Playbackshow op ons jaarlijkse feest voor kinderen met een beperking. Zij doen dat voor een goede prijs. De drive-in show is altijd uitstekend verzorgd. De medewerkers van Smile zijn altijd op tijd aanwezig en het contact is altijd even vriendelijk. De muziekkeuze wordt goed op de doelgroep en het thema van het feest afgestemd. Mede dankzij Smile kunnen onze kinderen steeds weer maandenlang terugkijken op een fantastisch feest.

Met vriendelijke groet,
Dienst Marketing en Communicatie Middin”


FrieslandCampina

Waar: Kameryck, Kamerik
Wat: Personeelsfeest Friesland Campina

“Beste Rudi,
Iedereen was ontzettend enthousiast over woensdag, dank je wel daarvoor! Nogmaals dank voor de samenwerking.

Met vriendelijke groet/Kind regards,
Merel van der Pijl”


René en Nick

Waar: Party- en congrescentrum Het Vechthuis, Utrecht
Wat: Bruiloftsfeest René en Nick

“Het was een Groots feest! Met hoofdletter G! Wij hebben heerlijk genoten. Dank voor de goede zorgen. Wil je Marcel ook nog een keer van ons bedanken?

Groetjes, René”


Ingrid en Marc Reijnders

Waar: Will’s, Nieuwegein
Wat: Bruiloftsfeest Ingrid en Marc

“Bedankt voor de topmuziek die jullie gedraaid hebben op onze bruiloft in Will’s te Nieuwegein! Mede door jullie hebben wij een superfeest gehad. Jullie zijn de besten!

Groeten Ingrid en Marc Reijnders”


Marloes Uiterwaal

Waar: Het Olde Rechthuys, Tienhoven
Wat: 30 jarig verjaardagsfeest

“Hallo aller beste mannen van de muziek! Dankzij jullie was het een geweldige avond! Kon niet beter! Heel erg bedankt daar voor! Dank jullie wel!

Groetjes Marloes!”


Maris Jakob

Waar: Boerderij Mereveld, Utrecht
Wat: Bruiloftsfeest Maris en Marc

“Beste Rudi,
Bedankt voor zaterdag! Alles ging perfect en wij vonden de muziek super. Het was een perfecte dag voor ons en wij zijn heel erg blij dat wij jou als onze DJ hebben gekozen. Dank je wel voor een perfecte avond!

Groetjes Maris en Marc!”


Robert – Jan de Bruin

Waar: Restaurant Zuiver, Utrecht
Wat: Bruiloftsfeest Robert-Jan en Wilma

“Dag Rudi,

Wij vonden het ook geslaagd. Bedankt voor alles en wie weet tot ziens.

Groetjes Robert-Jan de Bruin”

Smile Drive-In Show met DJ

Wij verzorgen de drive-in show op uw bruiloft of huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest of personeelsfeest, schoolfeest of gewoon bij een gelegenheid waar u graag een DJ bij wilt inzetten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Locaties

Ook als u advies wilt over een geschikte locatie dan kennen wij bijna elke locatie en bijna elke locatie kent ons. Geen feest zonder Smile!

Volg Smile op Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte te zijn van de door Smile Licht en Geluid Utrecht georganiseerde evenementen.